Το πρόγραμμα για τις επόμενες Κυριακές στο Kivotos Mykonos έχει μενού γευσιγνωσίας, κρασί από ελληνικά οινοποιεία και θέα θάλασσα.
Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, το 5-star resort KIVOTOS MYKONOS ετοιμάζει δύο ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με “Wine Pairing Menus” στο à la carte εστιατόριο Namah, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου με θέα στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Ορνού.
Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί με τη δύση του ηλίου, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου το Κτήμα Τσέλεπου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το οινοποιείο La Tour Melas. Να σημειώσουμε ότι το Κτήμα Τσελέπου αναπτύσσεται πλέον σε 450 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων και 200 στρέμματα συνεργαζόμενων παραγωγών, με στόχο τη μελέτη και ανάδειξη όλων των δυνατοτήτων της ποικιλίας Mοσχοφίλερο, ενώ το οινοποιείο La Tour Melas στην περιοχή του Αχινού Φθιώτιδας εστιάζει στην παραγωγή κρασιών από τις ποικιλίες Αγιωργίτικο, Merlot και Cabernet οι οποίες θεωρείται ότι αποδίδουν ιδιαίτερα καλά στο έδαφος και το κλίμα της περιοχής.
Για τις δύο βραδιές, ο chef Χρήστος Πεδές και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ειδικά degustation menus 5 σταδίων, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών των δύο οινοποιείων. Στο εστιατόριο Namah, τις δύο αυτές βραδιές του Σεπτεμβρίου, θα βρίσκονται οι sommeliers από το Κτήμα Τσέλεπου και το οινοποιείο La Tour Melas, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους γύρω από την καλλιέργεια των σταφυλιών αλλά και τα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των ετικετών που επιλέχθηκαν για να συνοδεύσουν τα degustation menus.
Info
Kivotos Mykonos Κόλπος Ορνός, Μύκονοςreservations@namahmykonos.com, +30 22890 240941/9 & 8/9 από τις 19:00 με τελευταίο seating στις 22.00