Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για το β’ εξάμηνο του 2025, θα διοργανώσει στις 6 και 7 Οκτωβρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Τοσυγκεκριμένο σεμινάριο είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007) και αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά.

Το διήμερο σεμινάριο γίνεται διαδικτυακά και περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας. Στη συνέχεια σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται γραπτή αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam) για την έκδοση του απαραίτητου πιστοποιητικού. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Πληροφορίες και υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet(link is external)

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 5) καθώς και στα γραφεία των νησιών: Άνδρο 22820 51490 | Σαντορίνη 22860 25788 | Μήλο 22870 23970 | Μύκονο 22890 23937 | Νάξο 22850 22767 | Πάρο 22840 23031 | Τήνο 22830 22404